Εγκατάσταση στο Κτίριο Μέλισσα του Α.Π.Θ.

bee

Το κτίριο Μέλισσα βρίσκεται επί της οδού Βασ. Όλγας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για ένα μεγαλοπρεπές Νεοκλασσικό κτίριο το οποίο στο παρελθόν στέγαζε το Ορφανοτροφείο Μέλισσα. Στις μέρες μας στεγάζεται σε αυτό το Κέντρο Βυζαντινών Ερευνών, το οποίο ιδρύθηκε το 1966 .

Σκοπός του είναι η έρευνα της Μεσαιωνικής Ελληνικής Φιλολογίας, της Βυζαντινής Ιστορίας, της Βυζαντινής Αρχαιολογίας και Τέχνης, του Βυζαντινού Δικαίου και γενικά του Βυζαντινού Πολιτισμού, καθώς και η εξειδίκευση πτυχιούχων και η κατάρτιση ειδικών ερευνητών των Βυζαντινολογικών κλάδων


Το κτίριο αντιμετωπίζει πρόβλημα υγρασίας στους τοίχους το οποίο ανέλαβε να αντιμετωπίσει η Aquapol, με την εγκατάσταση του συστήματός της την 1/12/2011.

metrisi-ygrasias

 

Δεξιά βλέπουμε την μέτρηση του ύψους στο οποίο έχει φτάσει η υγρασία στον τοίχο, σε βάθος μερικών εκατοστών με τη βοήθεια του μετρητή Gann. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να διαπιστώσουμε τον τρόπο με τον οποίο κατανέμεται στο κτίριο η υγρασία και την ένταση του φαινομένου σε κάθε τοίχο ξεχωριστά.

 

dynamiko

 

Αριστερά βλέπουμε την μέτρηση Ηλεκτρικού Δυναμικού σε τοίχο του κτιρίου. Η μέτρηση αυτή γίνεται αρχικά πριν την τοποθέτηση της συσκευής, καταγράφεται σε συγκεκριμένο πρωτόκολλο, και επαναλαμβάνεται μισή ώρα μετά την τοποθέτηση. Σκοπός αυτής της διαδικασίας είναι να εντοπίσουμε την αντίδραση του τοίχου στο πεδίο της συσκευής Aquapol.

topothetisi

 

 

Η τοποθέτηση της συσκευής έγινε σε σημείο το οποίο επιλέχθηκε κατόπιν μελέτης του κτιρίου και με στόχο την βέλτιστη λειτουργία του συστήματος και την ταχύτερη  αντιμετώπιση της ανοδικής υγρασίας.

Έργα της Aquapol ανά την Ελλάδα

diagnwsi

Η Aquapol δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα πραγματοποιώντας διαγνώσεις υγρασίας και προσφέροντας αποτελεσματικές λύσεις για προβλήματα υγρασίας κτιρίων.

Μπορείτε να δείτε κάποια ενδεικτικά έργα μας εδώ

 

Δίκτυο συνεργατών

sinergatesΗ ΑQUAPOLHELLAS διαθέτει συνεργάτες ανά την Ελλάδα με σκοπό να βρεθεί πιο κοντά στις ανάγκες του κάθε πελάτη της. Στα πλαίσια της στρατηγικής της επέκτασης και την εκτενέστερη διεύρυνση του δικτύου της βρίσκεται σε συνεχή αναζήτηση νέων συνεργατών.

Βρείτε τον συνεργάτη που βρίσκεται κοντά στην περιοχή σας και ζητήστε του να δώσει λύση στο πρόβλημα υγρασίας που σας ταλαιπωρεί.

Υγρασία και υγεία

sneeze1

Σε όλους είναι λίγο-πολύ γνωστό πως η υγρασία ευνοεί τις κρίσεις άσθματος, τις ρινίτιδες, τις αρθρίτιδες και τις ημικρανίες.

Όμως, από ό,τι φαίνεται, άμεση σχέση με την υγρασία έχει και η επιδείνωση κάποιων άλλων προβλημάτων υγείας καθώς και των καρδιολογικών προβλημάτων.

Υγρασία και προβλήματα υγείας

Διάγνωση Υγρασίας

 
diagnwsi2

Συνεργαστείτε μαζί μας


synergasia

Follow Us

 

Like

ytlogo

Folow Us

Follow Us