Εγκατάσταση στον Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής Στη Λητή Θεσσαλονίκης

Την Παρασκευή 16 Μαρτίου του 2012 έγινε η εγκατάσταση του συστήματος Aquapol στον Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής στη Λητή Θεσσαλονίκης. Η εκκλησία αντιμετώπιζε πρόβλημα ανοδικής υγρασίας, που έφτανε σε σημείο να απειλεί τις τοιχογραφίες που κοσμούν το Ναό από τα μέσα του 19ου αιώνα. Υπολογίζεται πως στην επόμενη διετία το πρόβλημα θα έχει λυθεί οριστικά και τα πρώτα σημάδια αφύγρανσης θα είναι ορατά και μετρήσιμα μέσα σε λίγους μήνες.

Είναι πολύ σημαντικό να τονιστεί πως η τεχνολογία Aquapol είναι ιδανική για περιπτώσεις κτιρίων στα οποία δεν επιδέχεται να γίνουν επεμβάσεις στους τοίχους(διατηρητέα κτίρια, μνημεία, εκκλησίες με τοιχογραφίες κ.α.), καθώς δεν γίνονται εκτεταμένα τρυπήματα στην τοιχοποιία.

Εγκατάσταση στον Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής Στη Λητή Θεσσαλονίκης Εγκατάσταση στον Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής Στη Λητή Θεσσαλονίκης
Εγκατάσταση στον Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής Στη Λητή Θεσσαλονίκης Εγκατάσταση στον Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής Στη Λητή Θεσσαλονίκης

Έργα της Aquapol ανά την Ελλάδα

diagnwsi

Η Aquapol δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα πραγματοποιώντας διαγνώσεις υγρασίας και προσφέροντας αποτελεσματικές λύσεις για προβλήματα υγρασίας κτιρίων.

Μπορείτε να δείτε κάποια ενδεικτικά έργα μας εδώ

 

Δίκτυο συνεργατών

sinergatesΗ ΑQUAPOLHELLAS διαθέτει συνεργάτες ανά την Ελλάδα με σκοπό να βρεθεί πιο κοντά στις ανάγκες του κάθε πελάτη της. Στα πλαίσια της στρατηγικής της επέκτασης και την εκτενέστερη διεύρυνση του δικτύου της βρίσκεται σε συνεχή αναζήτηση νέων συνεργατών.

Βρείτε τον συνεργάτη που βρίσκεται κοντά στην περιοχή σας και ζητήστε του να δώσει λύση στο πρόβλημα υγρασίας που σας ταλαιπωρεί.

Υγρασία και υγεία

sneeze1

Σε όλους είναι λίγο-πολύ γνωστό πως η υγρασία ευνοεί τις κρίσεις άσθματος, τις ρινίτιδες, τις αρθρίτιδες και τις ημικρανίες.

Όμως, από ό,τι φαίνεται, άμεση σχέση με την υγρασία έχει και η επιδείνωση κάποιων άλλων προβλημάτων υγείας καθώς και των καρδιολογικών προβλημάτων.

Υγρασία και προβλήματα υγείας

Διάγνωση Υγρασίας

 
diagnwsi2

Συνεργαστείτε μαζί μας


synergasia

Follow Us

 

Like

ytlogo

Folow Us

Follow Us