Εγκατάσταση στο Άγιο Όρος (Ι.Μ. Αγίου Παντελεήμονα)

Πρόσφατη Εγκατάσταση στο Άγιο Όρος (Ι.Μ. Αγίου Παντελεήμονα)

Στις 23/5/2012 πραγματοποιήθηκε εγκατάσταση του συστήματος Aquapol με σκοπό την αντιμετώπιση της Ανοδικής Υγρασίας σε κτίριο της Ι.Μ. Αγίου Παντελεήμονα, στο οποίο στεγάζεται η έκθεση εκκλησιαστικών ειδών. Πρόκειται για κτίριο με έντονη παρουσία και αίσθηση υγρασίας τόσο στην τοιχοποιία όσο και στην ατμόσφαιρα.

Το μοναστήρι ιδρύθηκε στις αρχές του 11ου αιώνα, αρχικά στη θέση Παλαιομονάστηρο. Πυρπολήθηκε τον 13ο αι. και στη συνέχεια τέθηκε υπό την προστασία των Σέρβων Βασιλέων. Από τον 14o αι. ονομάζεται σε έγγραφα Μονή των Ρώσων. Τον 17ο αι. περιέπεσε σε παρακμή. Το σημερινό μοναστήρι χτίστηκε το 1765. Το οκτάτρουλο καθολικό του μοναστηριού, αφιερωμένο στον Άγιο Παντελεήμονα, χτίστηκε στα χρόνια 1812-21.

Πρόκληση για την Aquapol αποτελεί το ιδιαίτερα μεγάλο πάχος των τοίχων το οποίο πρέπει να διαπεράσει η συσκευή, που φτάνει σε κάποια σημεία τα 2 μέτρα! Πραγματοποιήθηκαν όλες οι απαραίτητες μετρήσεις και επιλέχθηκε προσεκτικά το καταλληλότερο σημείο για την τοποθέτηση της συσκευής με σκοπό την επαρκή κάλυψη του χώρου που επιθυμείται η αφύγρανση. Οι επαναμετρήσεις θα πραγματοποιηθούν το Νοέμβριο του 2012.

Έργα της Aquapol ανά την Ελλάδα

diagnwsi

Η Aquapol δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα πραγματοποιώντας διαγνώσεις υγρασίας και προσφέροντας αποτελεσματικές λύσεις για προβλήματα υγρασίας κτιρίων.

Μπορείτε να δείτε κάποια ενδεικτικά έργα μας εδώ

 

Δίκτυο συνεργατών

sinergatesΗ ΑQUAPOLHELLAS διαθέτει συνεργάτες ανά την Ελλάδα με σκοπό να βρεθεί πιο κοντά στις ανάγκες του κάθε πελάτη της. Στα πλαίσια της στρατηγικής της επέκτασης και την εκτενέστερη διεύρυνση του δικτύου της βρίσκεται σε συνεχή αναζήτηση νέων συνεργατών.

Βρείτε τον συνεργάτη που βρίσκεται κοντά στην περιοχή σας και ζητήστε του να δώσει λύση στο πρόβλημα υγρασίας που σας ταλαιπωρεί.

Υγρασία και υγεία

sneeze1

Σε όλους είναι λίγο-πολύ γνωστό πως η υγρασία ευνοεί τις κρίσεις άσθματος, τις ρινίτιδες, τις αρθρίτιδες και τις ημικρανίες.

Όμως, από ό,τι φαίνεται, άμεση σχέση με την υγρασία έχει και η επιδείνωση κάποιων άλλων προβλημάτων υγείας καθώς και των καρδιολογικών προβλημάτων.

Υγρασία και προβλήματα υγείας

Διάγνωση Υγρασίας

 
diagnwsi2

Συνεργαστείτε μαζί μας


synergasia

Follow Us

 

Like

ytlogo

Folow Us

Follow Us