Ετήσιες μετρήσεις υγρασίας στη Μητρόπολη Έδεσσας

Μελέτη περίπτωσης: Αντιμετώπιση Υγρασίας στην Ι.Μ. Εδέσσης Πέλλης και Αλμωπίας.

Σχεδόν ένα χρόνο μετά την εγκατάσταση του συστήματος Aquapol στα γραφεία της Ι.Μ. Εδέσσης Πέλλης και Αλμωπίας, πραγματοποιήθηκε έλεγχος υγρασίας με την ακριβέστερη μέθοδο που υπάρχει (μέθοδος DARR), για την εγκυρότητα της οποίας έχει πιστοποιηθεί η Aquapol από την TUV Austria. 

Τα αποτελέσματα παρουσιάζονται στο παρακάτω γράφημα και τα σημεία Μ1, Μ2, κλπ, αντιστοιχούν σε δείγματα που εκλήφθησαν από διαφορετικούς τοίχους σε ύψος 30cm.

Στο σημείο Μ5 παρουσιάζεται μια σχετική άνοδος της υγρασίας, καθώς πρόκειται για σημείο σε τοίχο υπό του εδάφους χωρίς μόνωση, στο οποίο οδηγούνταν υδρορροές. Οι τεχνικοί τις Aquapol έδωσαν άμεσα τις ανάλογες οδηγίες για την αντιμετώπιση του προβλήματος. Με τις μετρήσεις που πραγματοποιούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα επιτυγχάνουμε να προλάβουμε τέτοιες περιπτώσεις και να δώσουμε άμεση λύση.  

Το σημείο Μ7 προστέθηκε στους 5 μήνες μετά από απαίτηση του πελάτη για παρακούθηση της υγρασίας σε έναν επιπλέον τοίχο.  


graphic

Έργα της Aquapol ανά την Ελλάδα

diagnwsi

Η Aquapol δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα πραγματοποιώντας διαγνώσεις υγρασίας και προσφέροντας αποτελεσματικές λύσεις για προβλήματα υγρασίας κτιρίων.

Μπορείτε να δείτε κάποια ενδεικτικά έργα μας εδώ

 

Δίκτυο συνεργατών

sinergatesΗ ΑQUAPOLHELLAS διαθέτει συνεργάτες ανά την Ελλάδα με σκοπό να βρεθεί πιο κοντά στις ανάγκες του κάθε πελάτη της. Στα πλαίσια της στρατηγικής της επέκτασης και την εκτενέστερη διεύρυνση του δικτύου της βρίσκεται σε συνεχή αναζήτηση νέων συνεργατών.

Βρείτε τον συνεργάτη που βρίσκεται κοντά στην περιοχή σας και ζητήστε του να δώσει λύση στο πρόβλημα υγρασίας που σας ταλαιπωρεί.

Υγρασία και υγεία

sneeze1

Σε όλους είναι λίγο-πολύ γνωστό πως η υγρασία ευνοεί τις κρίσεις άσθματος, τις ρινίτιδες, τις αρθρίτιδες και τις ημικρανίες.

Όμως, από ό,τι φαίνεται, άμεση σχέση με την υγρασία έχει και η επιδείνωση κάποιων άλλων προβλημάτων υγείας καθώς και των καρδιολογικών προβλημάτων.

Υγρασία και προβλήματα υγείας

Διάγνωση Υγρασίας

 
diagnwsi2

Συνεργαστείτε μαζί μας


synergasia

Follow Us

 

Like

ytlogo

Folow Us

Follow Us